Vă invităm să participați la cea de-a XXVIII-a ediție a ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, care va avea loc în perioada 20-23 februarie 2020, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo – Pavilionul B1!

ROMHOTEL pregătește o serie de evenimente conexe organizate atât în cadrul Pavilionului B1, cât și în sălile de conferință din Pavilionul B3. Printre evenimentele pe care ne dorim sa le realizăm la această ediție a Romhotel, se numără: ateliere culinare și demonstrații de barista, bartending, show-uri, amestec de arome, dar și conferințe de specialitate cu teme precum:

  • Cum îți poți optimiza afacerea din domeniul Horeca?,
  • Care sunt principalele trenduri privind combinațiile de arome?,
  • Tehnici noi de barista, Reinterpretarea bucătăriei românești,
  • Noi tehnologii și tehnici în panificație,
  • Care sunt trendurile ospitalității 2020 – 2025?

ROMHOTEL 2020 se va desfășura în aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care va avea loc în Pavilioul B2.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0