Data: 21 Februarie 2019

Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Florin Carnicianu

Ciao Bella! Pentru ca noi stim ca iubesti pastele, ti-am pregatit un super workshop, unde vei invata sa pregatesti, unul dintre cele mai indragite tipuri de paste si anume spagetti carbonara. Deşi pare un fel de mâncare simplu de realizat, detaliile sunt cele care dictează perfecţiunea.

Te asteptam in cadrul Romhotel la Romexpo alaturi de Chef Florin Carnicianu pentru a afla secretele unei retete delicioase!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-paste-carbonara-tickets-56177960793

Data: 21 Februarie 2019

Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Florin Carnicianu

Go green! La acest workshop te vei indragosti de gustul legumelor pe care le detestai in copilarie. Supa crema de broccoli este un preparat usor si sanatos, plin de vitamine, dar cu un gust aparte. Daca aveai impresia ca acest preparat este simplu, te-ai inselat! Un singur lucru poate strica armonia gustului, dar impreuna cu chef Florin Carnicianu vom deslusi misterul unei supe crèma de broccoli delicioasa!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-supa-crema-de-brocoli-tickets-56178645842

Data: 22 Februarie 2019

Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr.126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Florin Carnicianu

Ciao Bella! Pentru ca noi stim cat de mult iubesti pastele, ti-am pregatit un super workshop, unde de aceasta data vei invata sa pregatesti ceva mai atipic, dar cu un gust extraordinar. Fusilli cu Somon este un preparat complex la prima strigare, dar nu iti face probleme, alaturi de Chef Florin Carnicianu vei descoperi pas cu pas cum sa pregatesti un preparat de invidiat.

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-fusilli-cu-somon-tickets-56179024976

Data: 22 Februarie 2019

Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr.126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Florin Carnicianu

Esti fan supe sau ciorbe? Pentru toti fanii de supe crème am pregatit un workshop unde vei invata pas cu pas cum sa prepari cea mai populara supa crema, cea de ciuperci. Preparatele simple la prima vedere mereu ascund secrete pentru a scoate un gust desavarsit. Alaturi de Chef Florin Carnicianu vei descoperi tainele gustului perfect al supei creme de ciuperci!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-supa-crema-de-ciuperci-tickets-56179658872

Data: 23 Februarie 2019

Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Catalin Constantin

It’s SUSHI time! Daca esti pasionat de bucataria japoneza si ti-ai dorit mereu sa pregatesti un homemade sushi, te asteptam la workshopul nostru. Pentru a realiza sushi-ul perfect trebuie respectate anumite reguli fara de care gustul si preparatul final nu pot straluci. Alaturi de Chef Catalin Constantin care te va ghida pas cu pas, vei invata sa realizezi corect, maki cu somon si avocado si doua tipuri de nigiri, unul cu somon si unul cu avocado.

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-sushi-tickets-56180155357

Data: 23 Februarie 2019

Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Catalin Constantin

Arigatou Gozaimasu! Noi stim ca mancarea chinezeasca ajunge la inima oricarei persoane, de aceea ti-am pregatit un workshop inedit unde vei invata alaturi de Chef Catalin Constantin cum sa gatesti un delicious preparat specific chinezesc de noodles cu pui si legume.

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-chinese-food-tickets-56180502395

Data: 23 Februarie 2019

Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Catalin Constantin

Go green! Pentru pasionatii de mancare vegana avem un workshop super fun unde vei invata sa faci alaturi de chef Catalin Constantin un preparat usor, dar de efect cu un gust aparte. Invata sa faci un altfel de supa crema, ceva neconventional – supa crema de telina cu kiwi si caju caramelizat, legumele nu au fost niciodata mai delicioase.

Hmmm…… Tasty!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-supa-de-telina-cu-kiwi-si-caju-caramelizat-tickets-56180744118

Data: 24 Februarie 2019

Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Florin Carnicianu

Raw Vegan, sinonimul sanatatii vesnice! A fi Raw Vegan nu e un moft, e un stil de viata foarte santos. Raw Food inseamna alimentatia vegana fara foc, care poate fi adaugata la dieta noastra zilnica pentru ca ofera un aport mare de nutrienti. Vino sa inveti alaturi de Chef Florin Carnicianu cum sa realizezi un delicious piure de masline cu avocado, un smoothy cu castravete si apio foarte fresh si un guacamole cu care nu dai gres!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-raw-vegan-delight-tickets-56181092159

Data: 24 Februarie 2019

Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM

Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

Trainer Atelierele ILBAH: Chef Florin Carnicianu

Un stil de viata sanatos este recomandarea doctorului! Salatele sunt mereu esentiale asa ca noi iti propunem o reteta unica pentru a prepara o salata greceasca delicioasa. Nu te lasa pacalit de simplitatea ei, ca o salata greceasca sa fie desavarsita anumiti pasi trebuie urmati. Te asteptam la acest workshop pentru a descoperi care sunt detaliile care fac diferenta pentru a gati aceasta salata!

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul ROMHOTEL 2019. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-salata-greceasca-tickets-56181785232