Expozanti

A XXVII-a editie a manifestarii expozitionale destinate industriei ospitalitatii, ROMHOTEL, va avea loc in perioada 21-24 februarie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

ROMHOTEL reprezinta platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti.

Motive de a participa la ROMHOTEL 2019:

 • Romhotel se va desfasura in aceeasi perioada cu  TTR – Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara;
 • Beneficiati de oportunitatea de a va organiza participarea intr-un pavilion construit la standarde internationale;
 • Modernitatea, flexibilitatea și conceptul unic al noilor spații vor crea cadrul necesar unei mai bune relaționări între firmele expozante, asociațiile de profil și mass-media;
 • Intalniti clienti potentiali si parteneri din domeniu;
 • Incheiati contracte noi;
 • Obtineti informatii despre investitiile din domeniu si despre ultimele tendinte din acest sector, atat din Romania, cat si de la nivel european;
 • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
 • Se vor organiza atat conferinte si seminarii de interes din domeniul Horeca, cat si prezentari culinare, cursuri de specializare si concursuri pentru vizitatorii specialisti;

Posibilitatea organizarii propriului eveniment in parteneriat cu ROMEXPO

Vizitatorii targetati: bucatari, proprietari de restaurante, proprietari de baruri, proprietari de hoteluri si publicul larg pasionat de gastronomie.

Tematica ROMHOTEL:

 • Echipamente specifice, dotari, mobilier si accesorii pentru structurile de primire, unitatile de alimentatie publica, catering, fast-food;
 • Produse, echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei pentru hoteluri si restaurante;
 • Siguranta, securitate si echipamente electronice pentru structurile de primire si unitatile de alimentatie publica;
 • Vestimentatie si dotari specifice pentru personal;
 • Materiale pentru finisare si decorare interioara;
 • Art Cuisine Festival – Salon de produse gourmet, gastronomie si catering;
 • Cafe&Chocolat – Salon de ceai, cafea si ciocolata.

Pentru a vizualiza tematica completa, accesati linkul urmator: www.romhotel.ro/formulare-participare

Program acces expozanti:

In perioada de montare/amenajare a standurilor, 18.02-20.02.2019, accesul personalului expozantilor va fi permis zilnic intre orele 8:00-20:00, pentru amenajarea cu firma terta sau proprie.Pentru amenajarea cu ROMEXPO, accesul va fi permis in data de 20.02.2019 intre orele 8:00-20:00.

Scoaterea exponatelor din standuri/dezafectarea, se poate face ince pand cu 24.02.2019, intre orele 16.00-20.00, si in zilele de 25.02-26.02.2019 intre orele 8:00-20:00.

In perioada desfasurarii expozitiei accesul personalului expozantilor va fi permis zilnic intre orele 8:00-18:30, iar in ziua de 24.02.2019, intre 8:00-20:00.  Expozantii au obligatia sa respecte strict programul expozitiei si sa nu paraseasca standul inchiriat pana la sfarsitul manifestarii.

 FOARTE IMPORTANT!

Pe perioada expozitiei (21-24 februarie 2019), accesul autoturismelor expozantilor la usa de marfa din spatele pavilionului B1 in vederea aprovizionarii, este permis zilnic, pe poarta E, la sfarsitul programului de vizitare.

Pentru comenzi suplimentare de servicii  (mobilier, descarcare/ incarcare/depozitare, curatenie, servicii electrice, etc. va rugam contactati organizatorii targului)  accesati  link-ul https://www.romhotel.ro/contact/

Atentie!!

Este permisa vanzarea produselor/ serviciilor cu respectarea legislatiei in vigoare in Romania. Respectarea legislatiei este in sarcina expozantului.

Organizatorul asigura paza generala numai in afara pavilionului / spatiului exterior in afara programului zilnic, fara a fi raspunzator pentru securitatea produselor expuse. Se recomanda asigurarea bunurilor sau asigurarea personala. In cazul in care unul dintre bunuri este furat, expozantul este obligat sa anunte imediat Biroul de Politie. Expozantul este responsabil pentru securitatea bunurilor in timpul programului zilnic.

Prezentare-comerciala-Romhotel-2019