Vizitatori

Va invitam sa participati la cea de-a XXV-a editie a ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante, care va avea loc in perioada 16 – 19 noiembrie 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Tematica ROMHOTEL a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor expozantilor. Astfel, in cadrul expozitei se organizeaza din nou Salonul International de Gastronomie.

Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate cu retete din bucataria internationala.

Obiective:

  • Promovarea ofertelor de echipamente, dotari si ingrediente ale furnizorilor din domeniul gastronomic (producatori, importatori, distribuitori);
  • Promovarea unei varietati mai mari de preparate culinare in randul publicului (direct-bucatari, indirect-public larg);
  • Oferirea de noutati in domeniu catre publicul tinta – bucatari in special.

Vizitatorii targetati: bucatari, proprietari de restaurante, proprietari de baruri, proprietari de hoteluri si publicul larg pasionat de gastronomie.

Retrospectiva 2016:

ROMHOTEL a beneficiat de prezenta a 78 de companii, care au expus pe o suprafata de 3950 mp, iar partenerii expozitiei, alaturi de Romexpo, au organizat zilnic evenimente dedicate specialistilor din domeniu, cum ar fi:

  • Black Sea Food Summit
    Primul eveniment regional care a reunit atat actorii locali, cat si pe cei internationali, din industria alimentatiei si de Food Service, pentru a dezbate teme si solutii ce au ca scop un viitor mai bun in ceea ce priveste consumul produselor locale, fara a epuiza resursele, si politicile de anti-risipa alimentara pentru protectia mediului inconjurator.
  • Master Classuri cu chefi renumiti
  • Scoala vinului

Pentru mai multe detalii despre programul de manifestari conexe 2016 click aici

In aceeasi perioada, la Romexpo va avea loc si editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei.

Program de vizitare:
16 – 18 Noiembrie 2017, intre orele 10.00-18.00

19 Noiembrie 2017, intre orele 10.00-16.00

Acces

Bilet intrare: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita